Sportsbilprodusenten Porsche tilbakekaller alle 911 GT3 som er produsert i 2014 mens de leter videre etter årsaken til at det har oppstått brann i to ulike biler.

I følge det internasjonale informasjonskanalen for bilbransjen, Automotive News Europe, har Porsche bestemt seg for å tilbakekalle  alle de 785 eksemplarene av 911 GT3 som er produsert så langt i 2014. Bilprodusenten forteller at de vil sjekke motorene på alle bilene for å finne ut årsaken til at det har oppstått brann i to biler. Mens disse undersøkelsene pågår, anbefaler Porsche GT3-eierne at de ikke bruker bilene før de har fått nærmere beskjed.

De har ikke skjedd noen ulykker eller vært personskader i forbindelse med de to brannene som er oppstått. Teknikere fra Porsches hovedkontor i Stuttgart arbeider nå med å undersøke restene etter to brannskadede biler, den ene fra Sveits og den andre fra Italia, for å finne årsaken til at det har brutt ut brann i disse. En talsmann for selskapet har uttalt at de regner med å kunne avslutte etterforskningen innen utløpet av måneden.