Om Bilmagasinet

Bilglede og entusiasme er de to grunnpilarene for dette nettstedet, og vårt mål er at du skal glede deg sammen med oss!

Vi som skriver og publiserer artikler på bilmagasinet.no har interesse for alt fra det siste på bilfronten, til miljøbiler, bobiler og eldre klassikere. Her vil du også finne prøvekjøringer av nye og aktuelle biler for det norske markedet, i tillegg til mer eksotiske innslag fra utenlandske lanseringer.

Bilmagasinet A/S har gjennom tyve år publisert tre ulike magasiner i trykt form, Bilmagasinet, Bilfag & Ettermarked, og BilKlassikere. I tillegg har Bilmagasinet A/S levert artikler til flere andre medier. Frem til utgangen av 2017 har selskapet også vært norsk utgiver av det tyske magasinet auto motor og sport. Dette satte sluttstrek for en epoke med trykte magasiner utgitt hver eneste måned. Biljournalistikken du møter på dette nettstedet har dermed en faglig forankring som går over tjue år tilbake i tid, og vi er sikre på at du vil oppleve en kvalitet og aktualitet i artiklene som frister til regelmessig lesing

Nettstedet bilmagasinet.no byr på bilstoff fordelt på ulike kategorier. Dermed vil du finne aktuelt stoff innen flere sjangere – fra bilnyheter, prøvekjøringer og biltester til stoff om miljøbiler og bobiler. Egne seksjoner for klassiske biler, veteranbiler og gode bilopplevelser skaper et unikt mangfold.

Den senest publiserte artikkelen vil alltid være den du møter i hovedfeltet, mens den siste innenfor hver enkelt kategori ligger først når du klikker på en aktuell kategori. Dette betyr at det godt kan være publisert noe nytt innenfor ditt favorittemne siden forrige gang du besøkte nettstedet – selv om den ikke ligger på forsiden når du logger deg inn.

Dersom du er en aktiv bilentusiast er det viktig å vite at vi er åpne for kommentarer og meningsutvekslinger. Dette kan du gjøre under fanen ”kontakt oss” eller bruke facebook-siden vår. Dessverre har vi sett eksempler på at en sosiale medier også tiltrekker seg useriøse kommentatorer, og vi forbeholder oss retten til luke ut overtramp eller fjerne irrelevant stoff.

Sven Furuly – Ansvarlig redaktør