For å markere at det er 55 år siden den ikoniske sportsbilen Ford Mustang ble satt i produksjon, lanserer nå Ford den eksklusive spesialutgaven Mustang55 for det europeiske markedet.

Mustang55 er bygd på den 450 HK-sterke Ford Mustang med 5-liter V8-motor, og kommer med flere unike eksteriørdetaljer. Den er også utstyrt med et enda mer eksklusivt interiør.


Error: Your Requested widget " ajdg_grpwidgets-2" is not in the widget list.
 • [do_widget_area et_pb_widget_area_1]
  • [do_widget_area et_pb_widget_area_3]
   • [do_widget_area et_pb_widget_area_4]
    • [do_widget_area sidebar-1]
     • [do_widget id="search-3"]
     • [do_widget id="recent-posts-2"]
     • [do_widget id="tag_cloud-2"]
    • [do_widget_area sidebar-2]
     • [do_widget_area sidebar-3]
      • [do_widget_area sidebar-4]
       • [do_widget_area sidebar-5]
        • [do_widget_area sidebar-6]
         • [do_widget_area sidebar-7]
          • [do_widget_area widgets_for_shortcodes]
           • [do_widget id="ajdg_grpwidgets-2"]
           • [do_widget id="categories-2"]
          • [do_widget_area wp_inactive_widgets]
           • [do_widget id="wp_related_posts_widget"]
           • [do_widget id="text-2"]

           

          – Mustang er en av få bilmodeller som har blitt produsert kontinuerlig i et halvt århundre. Det er heller ingen ting som tyder på at interessen for verdens mest solgte sportsbil er synkende. Vår nye Mustang55 har fantastisk ytelse, tøft design og kommer nå med nye teknologier som FordPass Connect modem og lydanlegg fra B&O, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

          Ford Mustang ble lansert i flere land, deriblant Norge. Dette bildet er fra presentasjonen i Oslo våren 1965. (Foto: Dagbladet)

          17. april i år var det 55 år siden ikonet ble introdusert for verden for første gang. I 2018 ble Mustang den mest solgte sportsbilen i verden for 4. år på rad.

          I august legges nye Ford Mustang55 – 5-liter med V8-motor ut for bestilling. Det gjør også en ny og forbedret utgave av Ford Mustang 2.3-liters EcoBoost-bensinmotor.

          ford mustang55

          2,3 liters versjonen får også en oppgradering i forbindelse med feiringen. Her i cabriolet-versjon

          Forbedrer også 2.3-liters EcoBoost-varianten

          2.3-liters-varianten med 290 HK kommer nå også med styling inspirert av de legendariske Mustang Shelby-modellene. Den blir levert nå også med en aktiv ventil på eksosanlegget som gjør at du kan endre motorlyden fra lun brumming til iltre snerr. Du får også med den innovative «god naboinnstilling» som kan stilles inn på tid for å unngå at naboene dine våkner av et iltert brøl tidlig om morgenen.

          Nye Mustang-farger blir også nå introdusert. Disse inkluderer Iconic Silver, Lucid Red, Twister Orange og Grabber Lime.

          Mustang55

          Twister Orange er en av de nye fargene som blir lansert på Mustang55

          Flere interiør- og eksteriøroppdateringer

          Den nye spesialutgaven Mustang55 kan fås både som fastback og som kabriolet. De unike eksteriørdetaljene er blant annet fartsstriper på panseret, svartlakkert tak på fastbacken og lavere sideskjørt. I grillen er den tradisjonelle ponny-logoen utført i fargen Pillar Black. Som tillegg kan det også fås en bakspoiler i den samme fargen. Bilen kommer med svarte 19 tommers aluminiumsfelger.

          Interiøret har blitt oppdatert med karbonfiberdetaljer og utstrakt bruk av skinn med grå sømmer.

          Den aller første Mustang som ble solgt ut fra forhandler var det den gang 22 år gamle Gail Wise fra Illinois som kjøpte. Hun ig familien brukte den som hverdagsbil i 17 år, og lagret den så i garasjen uvitende om bilens historiske verdi. Nå er den restaurert og deltok sammen med sin eier under markeringen av 10 millioner Mustang i 2018

          Innebygd modem og eksklusivt lydanlegg

          Som standard får du både kjøling og varme i forsetene og et eksklusivt lydanlegg fra B&O med hele 12 høyttalere. Med FordPass Connect-modemet kan du også koble inntil 10 mobile enheter til bilens eget Wifi-hotspot. Du får også mulighet til å fjernstarte bilen din fra mobilen på biler med automatgir og fjernlåsing og åpning av bilen.

          Ford Mustang Shelby-modeller som Mustang Shelby GT350 og GT500 har i tillegg til ekstreme prestasjoner levert et unikt design i mer enn 50 år. Nå får også Mustang 2.3-liter med EcoBoost-motor designdetaljer inspirert av disse. Det inkluderer dørspeil og spoiler i fargen Magnetic Grey og en unik svart fartsstripe på panseret.

          Ford solgte 5500 Mustanger i Europa i første halvdel av 2019. Dette var en økning på mer enn 5 % sammenliknet med samme periode i fjor.

          Sjette generasjon Mustang kom i 2015, og det er solgt mer enn 500 000 eksemplarer totalt. Hele 48 000 av disse er blitt solgt i Europa.

           

          Klikk her for å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev