Mangler du instruksjonsbok, servicehefte eller annen dokumentasjon til din klassiske Porsche? Da kan Classic Center hjelpe deg

Svært ofte skjer det at instruksjonsbok, servicehefte og lignende forsvinner etter hvert som bilene skifter eier. For oss som liker å ha ting på stell er dette viktige ting å ha i hanskerommet. Allerede for flere år siden begynte Porsche å digitalisere slike originale dokumenter, og har nå reprodusert over 700 originale utgivelser.

Artikkelen fortsetter etter annonsen

annonse_spanienvillas_bilmagasinet

 

Utvalget spenner fra 356-modellene fra 1952 og frem til 993 fra 1998. Spesielt for de eldste modellene omfatter dokumentene vidtgående teknisk dokumentasjon utover den ordinære instruksjonsboken. Både vedlikeholdsmanualer, servicehefter og ikke minst de såkalte «TyMaTos» (Typen, Maße, Toleranzen) som blant anet inneholder detaljert informasjon om innstillingsverdier for motor og chassis, samt kjøretøyets dimensjoner.

Foruten dokumenter kan også typeskilt og klistremerker med eksempelvis dekktrykk, fargekode og tenningsrekkefølge leveres. Alt dette er i utgangspunktet i samme utseende og kvalitet som originalen. Mangler du originalverktøy til din 356 eller gulvmatter til en 964 kan det også leveres. Alt kan bestilles hos ethvert Porsche-center, eller fra Porsche-Classic-Onlineshop. De fleste dokumenter er naturlig nok på tysk, men enkelte utgaver er også tilgjengelig på andre språk.

Klikk her for å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev