Roar Lindland Porsche Supercup Silverstone

Roar Lindland kjørte inn til nok en seier i ProAm-klassen under Porsche Supercup-løpet på britiske Silverstone i helgen. Nå leder han ProAm-mesterskapet med 12 poeng.

Roar Lindland fra Lyngdal er inne i en god stim om dagen. For to uker siden vant han ProAm-klassen da Porsche Supercup gjestet Red Bull Ring i Østerrike, og denne helgen gjentok han bedriften på Silverstone i Storbritannia. Nordmannen var også raskest i klassen under kvalifiseringen.

Error: Your Requested widget " ajdg_grpwidgets-2" is not in the widget list.
                      • [do_widget id="text-2"]

-Det er alltid morsomt å kjøre på Silverstone. Mer enn 300 000 tilskuere var på plass denne helgen, og det gjør at atmosfæren blir magisk. Jeg var litt spent før helgen, ettersom jeg ikke hadde testet på forhånd i motsetning til de fleste konkurrentene, men det fungerte likevel bra med raskeste tid på kvalifiseringen, forteller Roar Lindland.

Det var svært jevnt i kvalifiseringen med de 20 beste innenfor et sekund. I løpet begynte det å regne litt, men ikke så mye at førerne måtte bytte til regndekk. Lindland hadde en god start og ledet ProAm-klassen gjennom hele løpet.

Stadig flere får øynene opp for denne raske nordmannen, og køen av autografjegere er lang

-Alt fungerer meget godt om dagen, og jeg er svært fornøyd med teamet mitt, Pierre Martinet by Almeras. Neste løp er på Hockenheim i Tyskland om to uker, og målet er ny seier da.

Etter at fire av årets ti løp er kjørt leder Lindland ProAm-mesterskapet, og har 80 poeng. Philip Sager ligger på andreplass med 68, mens Stephen Grove har 60 poeng. Etter løpet på Hockenheim følger et løp på Hungaroring i Ungarn, før Porsche Supercup tar en liten pause. Men da er det klart for flere løp i Carrera Cup Scandinavia for en av Norges travleste bilsportutøvere.