Om Bilmagasinet


Søker du på ordet bilblogg, bilbloggen, bilblogger eller liknende, vil du finne en rekke ulike blogger skapt av ulike privatpersoner. Med bilbloggen bilmagasinet.no ønsker vi å skape en bilblogg der den faglige forankringen, den profesjonelle journalistikken og redaksjonens ansvarlighet befinner seg på samme nivå som i andre medier.

Bilmagasinet A/S har gjennom femten år publisert tre ulike magasiner i trykt form, Bilmagasinet, Bilfag & Ettermarked, samt BilKlassikere. I tillegg har Bilmagasinet A/S levert artikler til flere andre medier gjennom årenes løp.

Dette gjør oss sikre på at det du leser på bilmagasinet.no holder en kvalitet og aktualitet som skal gjøre dette til en side du ønsker å legge i dine favoritter.

Bloggen bilmagasinet.no byr på bilstoff fordelt på ulike kategorier. Dermed vil du finne aktuelt stoff innen flere sjangere – fra bilnyheter, prøvekjøringer og biltester til stoff om deler og rekvisita. Egne seksjoner for klassiske biler, veteranbiler og gode bilopplevelser skaper et unikt mangfold – og med egen link til vårt nettsted for kjøp og salg av samlerbiler – veteranborsen.no – byr Bilmagasinets bilblogg på spennende lesing hver eneste dag.

Den siste publiserte artikkelen vil alltid være den du møter i hovedfeltet, mens den siste innenfor hver enkelt kategori ligger først når du klikker på en aktuell kategori. Dette betyr at det godt kan være publisert noe nytt innenfor ditt favorittemne – selv om den ikke ligger på forsiden når du logger deg inn.

Dersom du er en aktiv bilblogger er det viktig å vite at vi naturligvis er åpne for kommentarer og meningsutvekslinger – slik en levende blogg skal være. Dessverre har vi sett eksempler på at en bilblogg også tiltrekker seg useriøse kommentatorer, og derfor vil vi følge bilbloggen nøye – og luke ut overtramp. Vi anbefaler at man alltid benytter sitt fulle navn i tilknytning til kommentarer på Bilmagasinets bilblogg.

Sven Furuly – Ansvarlig redaktør